EcoMoto 930×122

valentina_pelinel

Vacanţă de vis în SUA! Ghici cine primeşte micul dejun la pat!

O familie frumoasă, un cuplu admirat de mai toată lumea, dar care stârneşte și invidii. Prietenii şi admiratorii le urează să aibă parte de un copil care să le semene! Acum se distrează în SUA, profitând de vacanţă.

Fostul deputat de Pitești şi lider al PDL Argeș, Cristian Boureanu, este împreună cu frumoasa lui soţie, modelul Valentina Pelinel, în vacanţă în SUA. Cei doi le-au prezentat fanilor şi admiratorilor lor de pe Facebook fotografii de prin locurile vizitate. Le-au arătat cum fac sport, cum mănâncă sănătos şi cum s-au bucurat de fiecare loc prin care au trecut. În plus, Boureanu s-a fălit cu faptul că obişnuieşte să îşi resfeţe soţia cu un mic dejun copios!

Prietenii, dar şi fanii de pe Facebook le-au urat să se întoarcă trei din SUA!. „Un copil frumos ca voi, şi e familia adevărată”, „Să dea Bunul Dumnezeu să veniţi trei”, „Sunteţi o familie atât de frumoasă şi normală, vă admir sincer” ori „Oamenii ăştia sunt perfecţi”, au fost câteva dintre comentariile postate la fotografiile cu cei doi.valentina_pelinel_si_cristivalentina_pelinel_si_cristi_4valentina_pelinel_si_cristi_3

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3