930×122 CAPRA 5

depp

Există bărbați perfecți?

Barbatul perfect ar trebui sa aiba o serie intrega de calitati: sarm, eleganta, talent, tandrete, sensibilitate si un strop de narcisism. Descopera lista noastra (scurta) de barbati perfecti. 

 

1. Johnny Depp si rolul cel mai greu: barbatul perfect.

Se spune ca nu exista barbatul perfect. Insa daca privim la viata si cariera lui Johnny Depp am putea crede ca acest lucru e posibil – cel putin pentru citeva clipe, cit citim acest articol! Johnny Depp detine in palmaresul sau performante de invidiat: o cariera fabuloasa (este unul dintre cei mai iubiti actori din lume), o familie perfecta (casatorit de ani buni cu Vanessa Paradis, care i-a oferit o casa plina de copii), un look de invidiat, un muzician apreciat (la 15 ani renunta la scoala pentru o cariera de star rock) etc., etc. Suna mult prea bine, insa aceasta este realitatea. Pina la proba contrarie (ar adauga invidiosii)!

2. Carl Philip – printul din povestile de altadata.

A fost odata… Da, e un inceput bun! Printul din povestirile copilariei exista cu adevarat! Numele lui e Carl si poate fi gasit in palatul regelui Suediei. Si, ca sa pastram cutuma diplomatica regala, trebuie sa ne adresam unui print asa cum se cuvine: Printul Carl Philip, Duce de Varmaland. S-a nascut pe 13 mai 1978 si este cel de-al doilea copil al regelui Carl Gustal al XVI-lea si al reginei Silvia a Suediei. Carl este pasionat de sport (fotbal, inot si schi), masini (in special Porsche), dar nu uita de datoria fata de tara: in 2007 isi termina serviciul militar cu gradul de capitan in forta navala din Suedia. Ca orice print, dragostea pentru frumos si pentru arte este insa mult mai puternica. Studiaza designul si desenul, iar in 2003 realizeaza prima lui lucrare: coperta CD-ului aniversar (60 de ani de la nasterea Reginei Silvia) cu muzica lui Ceaikovski. In 2008, Forbes i-a acordat locul 9 in topul 20 al celor mai hot figuri regale din lume. Si nu, nu e casatorit, insa de curind presa titra pe prima pagina despre relatia tinarului print cu modelul Sofia Hellqvis. Deci sanse mai sint…

3. Joshua Bell – maestrul viorii

Cind pronunti numele lui Joshua Bell (foto.dr.), iubitorii de muzica clasica (si nu numai) tresar. Adevaratii melomani au avut placerea sa il vada/asculte, deja, de mai multe ori la Bucuresti. Ca orice geniu, talentul i s-a aratat precoce. La 14 ani cinta deja in orchesta din Philadelphia, condusa de Riccardo Muti. Dupa numeroase premii, elogii interminabile in presa de specialitate, inregistrari care au facut istorie, Joshua Bell se impune ca unul dintre cei mai mari violonisti din lume. Si totusi, paradoxal, popularitatea lui devine planetara abia odata cu experimentul Washington Post. Experimentul a fost simplu, dar rasunator: timp de 45 de minute, Joshua a cintat in fata statiei de metrou L’Enfant Plaza din Washington. Prin fata lui au trecut 1.097 de persoane si doar una l-a recunoscut. A cistigat 32,7 dolari.

Sursa: elle.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90