NOR CURIER 930X122

4415079a97

Cannes, ziua 7: apariţii elegante pe covorul roşu

Aseară, la premiera filmului „The Beaver”, supermodelele lumii au defilat pe covorul roşu în rochii foarte frumoase. Bar Refaeli şi Naomi Campell au deţinut supremaţia, fără dubiu!

Rochii indigo

 

Jodie Foster a sosit pe covorul roşu la braţul partenerului său din film, Mel Gibson.

Actriţa a ales o rochie simplă, marca Giorgio Armani. Creaţia satinată de un albastru cerneală, pe un umăr, i-a pus în valoare nuanţa ochilor dar şi silueta. O apariţie rafinată, de bun gust.

Fără cusur! Aşa a arătat superba Bar Refaeli în rochia mulată de la Roberto Cavalli. Materialul fin i-a mângâiat formele perfecte, iar detaliile decupate şi stropite cu cristale s-au asortat perfect cu cerceii cu diamante şi clutcul metalic.

Naomi Campell a ales pentru seara de gală o rochie tip sirenă, cu volănaşe şi decolteu vălurit. Creaţia Azzedine Alaia cu fir metalic burgundy s-a completat perfect cu bijuteriile de lux, încrustate cu rubine.

Supermodelul Doutzen Kroes a mizat pe o rochie albă, lungă şi simplă, cu crăpătură sexy pe picior, pe care a combinat-o cu un clutch albastru electric şi sandale metalice.

Adriana Karembeau a vrut să fie prinţesă pentru o seară, şi a reuşit! Supermodelul a purtat o rochie foartă amplă, din tul roz şi…picioarele goale! Să îşi fi pierdut frumoasa blondă condurii fermecaţi?

Sursa: Unica.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90