NOR CURIER 930X122

capa

Capa, o piesă vestimentară must have

Trendul a fost impus acum câteva luni, când Victoria Beckahm a purtat o superbă capă Valli. Iată cum trebuie să porţi şi să asortezi acest item chic!

 

Capa este o piesă vestimentară extrem de stilată şi versatilă, ce poate fi achiziţionată în felurite modele. Recent, frumoasa Kim Kardashian a fost prezentă la premiera unui film şi a ales pentru acest eveniment o superbă capă albă, cu un design futurist. Diva a asortat-o cu o pereche de leggings din piele şi pantofi cu platformă. Acum două luni, fotografii o surprindeau pe Victoria Beckham pe aeroportul din Los Angeles. Capa cu guler înalt şi mâneci scurte, tăiate drept, de la Giambattista Valli a făcut furori. Fashionista a combinat elementul cheie cu dresuri mate şi o pereche de pumps YSL, dând naştere unui ansamblu vestimentar all black de senzaţie.

 

Sursa:Unica.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90