EcoMoto 930×122

catalin-botezatu-shooting-egipt

Caravana Next Top Model by Cătălin Botezatu, în Argeș

Caravana Next Top Model by Cătălin Botezatu s-a oprit în acest weekend în Argeș, unde a făcut două castinguri. La cel de la Pitești s-au prezentat 100 de fete, în timp ce la Câmpulung, 80 de tinere și-au încercat norocul.

Dintre toate concurentele, Liviu Ionescu, directorul Agenţiei MRA Models, a ales doar trei piteșcence și o câmpulungeancă, acestea urmând să participe pe 12 iunie, la castingul naţional la care va fi prezent şi designerul Cătălin Botezatu. Acest casting va avea loc la Bucureşti, în Club Bamboo şi va fi televizat. El va fi urmat de încă o etapă la care vor fi prezenţi toţi membri juriului, atît din România, cît şi din străinătate, care participă la emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu.

 

Caravana Next Top Model by Cătălin Botezatu a început preselecţiile în țară pentru Sezonul 2 al emisiunii difuzate de Antena 1 Bucureşti. Caravana va trece prin 31 de orașe. Cea care va ajunge în finală va cîştiga drept premiu un contract de modeling în valoare de 50.000 euro acordat de MRA Models. Filmările pentru emisiune vor începe în luna august.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90