New Profesional Consult 930 x 122

dior

Casa Dior a decis să-l suspende pe John Galliano

Scandal fără precedent în lumea modei. Celebra casă Dior l-a suspendat pe nu mai puţin celebrul său designer, britanicul John Galliano. Acesta a fost reţinut 24 de ore pentru presupuse remarci antisemite, făcute într-un restaurant din Paris.  

Dior manifestă toleranţă zero faţă de orice atitudine rasistă sau antisemită, anunţă sec un comunicat al casei franceze. Galliano, eliberat aseară din arest, a refuzat orice comentariu, însă avocatul său susţine că nu a fost vorba de nicio remarcă antisemită sau rasistă.

Unul din cei mai apreciaţi designeri din ultimele două decenii, Galliano a fost luat de poliţie aproape beat dintr-un restaurant din centrul Parisului unde, joi seara, a avut o altercaţie cu un cuplu de la o masă alăturată.

Săptămîna viitoare Galliano are programate două prezentări de haute couture în cadrul săptămînii modei de la paris, odată pentru casa Dior, care tocmai l-a suspendat, precum şi sub propriul brand, John Galliano.

Sursa: realitatea.net

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3