930 x122 grota rece

denisa elena dinica

CÂT DE BINE-I STĂ ÎN ȚINUTE RETRO! VEZI GALERIE FOTO!

De Ziua Femeii fotomodelul Denisa Elena Dinică a avut parte de o nouă şedinţă foto. De această dată Denisa a pozat în parcul Carol I din Bucureşti pentru Raluca Martinescu, designerul cu care lucrează de aproximativ un an încoace.

Citiți și: PITEȘTEANCA DD, ȘEDINȚĂ FOTO ÎN PARCUL BAZILESCU

,,Am avut ocazia să prezint pentru Raluca Martinescu pentru a treia oară în acest an. Colecţia este una retro şi a fost o surpriză pentru Ziua Femeii. Vorbim despre modele de bluze feminine, pantaloni în croieli elegante şi clasice, dar şi despre un sacou şi o fustă de mare efec. Ţinutele au imprimeuri în stil retro în carouri (tartan), care sunt în tendinţe în acest sezon. Să prezint pentru Raluca este o adevărată plăcere, mă simt foarte bine la fiecare şedinţă foto’’, declară Denisa.

Frumoasa piteșteancă are 18 ani și este elevă la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: A PREZENTAT LENJERIE INTIMĂ CREATĂ DE CĂTĂLIN BOTEZATU! VEZI GALERIE FOTO!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90