930 x122 grota rece

andreea iordache

CE ROCHII! CE FETE! O NOUĂ COLECȚIE LANSATĂ DE ANDREEA IORDACHE!

Cu ocazia Zilei Femeii designerul vestimentar Andreea Iordache a lansat în incinta elegantului hotelul Ramada din Pitești o nouă colecţie. O colecție care a avut un mare succes în rândul doamnelor şi domnişoarelor, dar şi al domnilor, care au privit cu admiraţie la fetele de la o cunoscută agenţie de modelling din oraşul nostru.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

,,Pentru această colecţie am lucrat intens timp de două săptămâni. Am folosit dantelă, pe care am aplicat-o manual, mătase, imprimeuri și voaluri. Texturile sunt variate. Prezentarea nu ar fi ieşit, însă, atât de bine dacă nu aş fi lucrat cu profesionişti. De make-up s-a ocupat o bună prietenă, Tatiana, de hair style a avut grijă Cornelia Belciug, pozele au fost făcute de Alexandru Gabriel şi de Cătălin Adrian Neacşu, iar fetele au fost de la agenţia mea. Mă consider o persoană foarte norocoasă deoarece sunt înconjurată de oameni minunaţi, talentaţi, care pun pasiune în proiectele lor. Eu nu pot decât să le mulţumesc pentru susţinere!’’, declară Andreea Iordache pentru ePitești.

Din colecţia Andreei au făcut parte, în premieră, şi două rochii de mireasă, rochii care au fost prezentate de fotomodelele Deea Codrea și Alexandra Maria.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3