New Profesional Consult 930 x 122

deea_codrea2

Ce soţie sexy are iniţiatorul protestelor din 2012!

Ce soţie sexy are cel care se pare că ar fi deea_codrea3fost iniţiatorul apolitic al protestelor anti Băsescu din 2012, Ionuţ Codrea! deea_codrea4În trecut de trei ori campion naţional la concursurile de turism sportiv, el are acum propria lui asociaţie, prin intermediul căreia organizează competiţii şi acţiuni de ecologizare.

deea_codrea_pagina3Soţia sa, frumoasa brunetă Deea Codrea, este model al unei agenţii de modă din Piteşti. Practică meseria la această agenţie din 2011 şi a participat în 2013 şi la un show televizat alături de soţul său, o emisiune la care trebuia să demonstreze că este pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul ei de viaţă. Nu au obţinut, însă, premiul cel mare, care consta într-un autoturism, necalificându-se mai departe.

Deea Codrea a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, la Universitatea din Bucureşti, iar acum este unul dintre cele mai râvnite modele din Piteşti, fiind imaginea unei firme de haine de damă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3