930 x122 grota rece

rochii-de-mireasa-fara-sposa3

Cel mai scump model La Sposa, 7200 lei, la Piteşti

Cel mai scump model expus în cadrul Târgului de nunţi, organizat la Euromall Piteşti în acest weekend, a atins cota de 7200 lei. Creaţia poartă marca La Sposa, la prezentare fiind prezent şi managerul casei de modă, Inocenţia Coşleacără.

Potrivit acesteia, rochia reprezintă ultimul trend în materie de ţinute de mireasă. Pentru a-i conferi un aer de eleganţă şi romantism, creaţiei i-au fost aplicaţi trandafiri pe toată lungimea. La Târgul de nunţi au putut fi admirate şi ţinute de seară semnate de designerul piteştean Stela Lucici.

 

La eveniment au fost prezenţi şi maeştri cofetari, care s-au întrecut în expunerea celor mai frumoase torturi, iar pentru ca tabloul să fie complet, tinerele care au dorit să-şi facă o schimbarea de look, au putut participa la demonstraţiile de coafură ale stiliştilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3