Donaris 930 x 122

Anastase-RF11-0586-260x390

Charles Anastase îţi spune ce să porţi pe ploaie

Anastase-RF11-0144Anastase-RF11-0015

Designerul vestimentar de origine armeană Charles Anastase controlează vremea. Cel puţin, aceasta este punerea în scenă a unui spectacol..

 

..în care impresia pe care pe care o lasă publicul este că asistă năucit la ascultarea unei coloane sonore în care ploaia torenţială este motivul întîlnirii.

 

Fashionista.com arată că în acest sezon, Şcoala de modele a lui Anastase s-a maturizat atât cât trebuie.Taioarele croite după stilul regal cu pierderea semnăturii, dar şi rochiile gen buton au fost mai prezente şi mai adorabile ca niciodată. Agrafele cu bijuterii au consolidat imaginea tinerei doamne care lucrează în acelaşi birou cu şeful, în timp ce armura de metal de pe rochiile de adolescentă, împodobite cu lână, au făcut ca piesele respective să explodeze de rebeliune.

Dar texturile, gen lâna caramel, angora, lurex-ul, mătasea, pielea de ponei şi catifelele, au creat o ofertă diversificactă şi sofisticată. La show-ul din capitala Marii Britanii, Anastase a ieşit pe scenă alături de ultimele sale două modele, unul din ele purtând o rochie lungă roz, de nuanţa zahărului de migdale. Versiunea crem, cu mânecă lungă, a reprezentat o propunere demnă pentru mireasa din familie regală sau, de ce nu, o opţiune de dulap pentru personajul lui Julianne Moore din următorul film Tom Ford.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90