Donaris 930 x 122

461a399c7d

Cămaşa-rochie, un must have pentru primăvara 2011

În această primăvară, cămaşa-rochie este o piesă vestimentară adoptată din garderoba bărbaţilor, personalizată după silueta femeii. Vorbim despre un item minimalist, cu nasturi, ce se poate transforma într-o piesă cheie, extrem de sexy, dacă ştim cum să o purtăm, să o asortăm şi să o accesorizăm.

 

Iată cîteva ponturi pe care trebuie să le ştii când porţi cămaşă-rochie:

 

• Atunci când porţi cămaşa rochie, de preferat este să renunţi la colanţi, dresuri sau leggings. Piciorul gol completează perfect ţinuta şi îi conferă un iz sexy, provocator.

• Pentru un look glamour ai nevoie de o cămaşă-rochie simplă, de preferabil în nuanţe neutre, pe care să o asortezi unor pantofi sau cizme cu toc. Accesoriile preţioase vor face diferenţa, iar o curea sleek în talie este musai!

• Dacă vrei să obţii un look romantic, văratic, mergi pe varianta unei cămăşi colorate pe care să o combini cu o pereche de balerini sau sandale romane. Cureaua este şi de data aceasta piesă de bază, iar o pălărie cu boruri ample precum cea purtată de Vanessa este binevenită.

• Cămaşa-rochie poate fi purtată şi seara, în club sau la petreceri! O cămaşă albă, o pereche de pumps în culori vibrante ori unii statement, cu ţinte, plus un clutch metalic vor compune un ansamblu sofisticat.

• Inspiră-te de la actriţa din „Gossip Girl” şi achiziţionează-ţi o cămaşă-rochie din denim. E atât de versatilă! Mixează-o cu o pereche de sandale cu platformă, deturnează-o cu o curea subţire, joacă-te cu accesoriile!

• Dă iama în şifonierul fratelui tău sau al iubitului şi sustrage o cămaşă din tweed sau una în carouri. Asociată cu o pereche de cizme country, plus o geacă de blugi, vei obţine un look superb!

• Cămaşa-rochie merge combinată şi cu veste, aşa cum a ales să facă Monica Columbeanu!

Sursa: unica.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3