EcoMoto 930×122

postolache_lavinia

Colecţiile unui cunoscut designer care prezintă la Paris, pe podiumurile piteştene!

Vor prezenta colecțiile unor tineri designeri din România și Franța. Printre aceștia se va număra unul dintre cei mai râvniți designeri, care a învățat meserie de la Stephane Rolland, designerul-partener al Festivalului de la Cannes, și care a lucrat cot la cot cu faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton.

Finala Naţională Romanian Infofashion Festival 2013, care se va desfăşura vineri în Piteşti, va culmina cu prezentarea de modă a concurentelor. Fetele vor îmbrăca colecţiile unor tineri designeri din România şi Franţa: Silvia Terziu, creatoare originară din Timişoara și stabilită la Paris, Oana Săvulescu, Cristina Elena Radu, Cristina Breteanu și Alexandra Ţelea Chis.

Stabilită de ani buni în Franţa, designerul Silvia Terziu s-a întors în ţară pentru o premieră. A întins covorul roşu pe străzile din Timişoara pentru o prezentare de modă. Din revistele pariziene de modă şi atelierele din capitala Franţei, creaţiile Silviei Terziu au ajuns acasă, la Timişoara, mai exact în Piaţa Mare, pe un covor roşu întins 300 de metri în faţa Operei, decorul perfect pentru rochiile sale spectaculoase, pe care, de altfel, le vom putea vedea şi în Piteşti.

Colecţia creată de Silvia Terziu, „Shapes of Transparence” (Umbrele Transparenţei), colecție pe care concurentele de la Romanian Infofashion Festival 2013 o vor prezenta, a fost realizată pentru show-ul de la Paris ce a avut loc în luna iulie anul acesta, bucurându-se de un mare succes. Creaţiile sunt lucrate cu organza, material care atrage privirile prin transparenţa lui, și îmbinate armonios cu dantelă irezistibilă. Culorile au fost alese cu grijă, fiind în ton cu cerinţele marilor oraşe, ca New York, Paris, Londra sau Milano. Unele materiale le putem găsi şi în creaţiile designerilor caselor renumite deoarece au fost cumpărate tot de la furnizorii din Italia, Franţa, Germania sau Japonia.

Din păcate, designerul nu va fi prezent la evenimentul din Piteşti pentru că trebuie să participe la conferinţa Asociaţiei Femeilor de Afaceri din Timişoara.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3