EcoMoto 930×122

538f6d9942

Colierul statement, un accesoriu la modă în 2011

Colierul statement este, de vreo două sezoane, piesa cheie atunci când vedetele îşi doresc o apariţie spectaculoasă. Admiră bijuteriile declaraţie pe care le poartă divele! 

 

Colierele declaraţie sunt favoritele vedetelor. Vorbim despre creaţii preţioase, masive, ce îmbină cu măiestrie materialele textile cu cele metalice, cu pietrele, mărgelele, cristalele, paietele, toate la imaginaţia designerului.

Cele mai frecvente modele sunt cele la baza gâtului. De inspiraţie afro, retro, regală sau orientală, toate arată fabulos. Leighton Meester a mers pe un model confecţionat din lemn şi os, Jennifer Lopez a ales un colier de regină, cu nestemate în culori vibrante.

Frumoase sunt şi creaţiile metalice, din materiale nobile, precum cele purtate de Jessica Alba şi Olivia Palermo.

COLIERE MASIVE

Ca să porţi un colier statement îţi trebuie atitudine şi hainele potrivite.

O asemenea creaţie face deliciul oricărui outfit, aşa că vestimentaţia trebuie să fie cât mai simplă, mai minimalistă, în culori uni.

Un colier statement este pus întotdeauna în valoare de o rochie, bluză sau maletă neagră, aşa cum observi că procedează şi vedetele noastre. Uneori însă poţi merge şi pe alte nuanţe, cu condiţia să păstrezi monocromia.

Sarah Jessica Parker şi Rihanna poartă coliere declaraţie lungi, împodobite cu lanţuri, pietre, mărgele şi charm-uri.

Sursa: unica.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3