930×122 CAPRA 5

rochie_elegant

Cum iti alegi rochia de Revelion

Toate femeile viseaza la a o aparitie de vis pentru seara de Revelion. De multe ori insa, din lipsa de timp sau de inspiratie, ne multumim cu tinute „frumoase”, dar care nu ne reprezinta intr-adevar. De aceea, iti propunem cele mai tentante modele de rochii pentru revelionul 2011, astfel ca tu sa iti poti gasi cu usurinta modelul favorit.

Adorate sau detestate, imprimeurile (mai ales cele de tip animal-print) au aparut din belsug in colectiile de toamna-iarna 2010. Asa ca daca te afli de partea celor indragostite de modelele cu imprimeuri, le poti adopta cu incredere si pentru tinuta de revelion.

 

Daca esti insa adepta clasicei rochii negre, designerii iti propun pentru revelion modelele cu un singur umar. Poti opta pentru croielile seducatoare pe langa corp sau pentru cele cu falduri discrete, desavarsite cu aplicatii argintii de pietricele sau paiete.

Revelionul este si un moment in care putem adopta tinute dintre cele mai elegante si indraznete. In aceasta categorie intra rochiile cu corset (camuflat sau la vedere). Cele indragostite de povesti pot incerca modelele de tip balerina, cu partea de jos bogat infoiata si cea de sus fara bretele. In timp ce adeptele stilului seducator pot opta pentru modele mai apropiate vestimentatiei de budoar (cu insertii de satin, dantela, voal sau tul).

Un look extrem de interesant propus de marii designeri pentru acest sezon are la baza brocardul si desenele bogate, realizate cu fir metalizat ori pe un fond metalizat. Aici trebuie sa avem insa grija ca restul accesoriilor sa fie cat mai discrete, o varianta recomandabila fiind negrul.

O alta tendinta puternica a acestui sezon este vestimentatia de inspiratie vintage. Pentru rochiile de seara, putem alege dintre modelele lejere in stilul Flapper al anilor ’20, modelele cu talia inalta si umerii marcati sau cele lungi, ultramulate si decupate la spate, in stilul anilor ’30.

Iar daca ar fi sa alegem o culoare reprezentativa pentru tinutele de revelion ale acestui sezon, aceasta ar fi cu siguranta albastrul, cu variantele sale lapis-lazuli, turcoaz inchis si cobalt.

Sursa: www.stilfeminin.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3