EcoMoto 930×122

camasa

Cum porţi cu stil cămaşa în carouri

Cămaşa în carori, cu iz masculin, este o alegere comodă, la îndemână, însă plină de stil şi bun gust dacă o asortezi corect. Inspiră-te din ţinutele vedetelor internaţionale!

Cămaşă cu balerini

Cămaşa în carouri arată excelent combinată cu jeanşi skinny, cu balerini şi genţi supradimensionate. Important este să laşi vreo trei nasturi descheiaţi ca să mai îndulceşti look-ul şi eventual să îţi întorci mânecile! E mai feminin!

Inspiră-te şi din ţinuta lui Nicky Hilton şi alege în loc de balerini o pereche de pantofi Oxford.

Superbe sunt cămăşile în nuanţe tari, iar dacă mai adaugi şi nişte ochelari de soare wayfarer, eşti o divă!

Cămaşă cu botine

Bun, să luăm pe rând fiecare caz: Rachel Bilson a făcut o alegere foarte inspirată şi a combinat cămaşa în carouri albe şi negre cu o pereche de pantaloni scurţi de blugi şi o pereche de papuci cu platformă.

Jessica Szohr e mai excentrică aşa cum ne-a obişnuit şi a alcătuit un ansamblu eclectic: colanţi gri, botine, cămaşă în carouri cărămiziu cu negru şi un blazer multicolor. Foarte frumos!

Lindsay Lohan a abordat un look proaspăt compus din cizme cu carâmb înalt, jeanşi skinny, o cămaşă în carouri şi un şal tricotat, alb vanilat.

Cămaşă şi blugi evazaţi

Katie Holmes şi January Jones adoră combinaţia de jeans evazat şi cămaşă în

carouri băgată în blugi!

Şi stilul adoptat de Ellen Pompeo, cu blugi boyfriend şi cămaşă mai lărguţă, e foarte interesant, demn de urmat!

Aşadar, dacă îţi place acest item vestimentar, nu ezita să ţi-l cumperi! Este o hăinuţă accesibilă, pe care o poţi asorta cu uşurinţă!

Sursa: Unica.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3