930 x122 grota rece

sani-sutien

Cum sa iti maresti sanii natural: terapia cu fitoestrogeni

Sânii reprezintă o parte a corpului de care puține femei sunt mulțumite în totalitate. Din păcate, unele dintre ele sunt dispuse să apeleze la terapii agresive pentru a avea un bust așa cum își doresc, confruntându-se apoi cu o suită inevitabilă de efecte secundare,

precum deplasarea implanturilor mamare artificiale, scurgerile acestora sau necesitatea de a le înlocui. O metodă alternativă de mărire a sânilor, 100% naturală și fără efecte adverse, este terapia cu fitoestrogeni.

Pe scurt, fitoestrogenii sunt substanțe de origine vegetală ce acționează asemanator hormonilor sexuali feminini, însă, spre deosebire de cei sintetici administrați în scop preventiv sau terapeutic, „hormonii” naturali nu produc neplăcerile asociate de obicei cu tratamentele hormonale. Prin stimularea fitohormonală realizată de substanțele naturale, sânii cresc în volum și își mențin, în același timp, fermitatea – totul fiind complet natural, fără costurile și problemele asociate cu intervențiile și terapiile sintetice, susține tonica.ro. Puteți include fitoestrogeni în dieta zilnică, urmând un meniu bogat în nuci, fructe oleaginoase, soia, semințe de susan, dar și luând suplimente alimentare ce au la baza extracte de fenicul, lemn-dulce, marar, anason sau ginseng. De asemenea, medicina tradițională recomandă și masajul zilnic cu uleiuri naturale din aceleași plante, pentru a favoriza circulația sanguină și a stimula creșterea sânilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90