930 x122 grota rece

par

Cum scapi de parul nedorit de pe fata

În afară de sprâncene, multe dintre noi vrem să scăpăm şi de firele de păr de deasupra buzei superioare sau chiar de puful de pe obraji. Unica.ro îţi spune câteva metode eficiente!

Exclus lamă

Această variantă este banată din start, chiar dacă unele femei mai puţin informate au încercat să scape de părul nedorit prin această variantă. Pe faţă nu trebuie intervenit sub nicio formă cu lama deoarece urmările pot fi catastrofale: păr des, mult şi închis la culoare.

Decolorare

Dacă firele de păr de deasupra buzei, de la baza urechii şi de pe obraji sunt mai închise ca şi nuanţă, poţi să apelezi la varianta decolorării. Apa oxigenată este eficientă în acest sens, dar şi reţetele naturiste dau rezultate: în fiecare seară, înainte de culcare, aplică-ţi pe faţă o pastă obţinută din suc de lime şi zahăr. Repetă procedeul timp de două luni.

Peeling natural

Într-un bol, din miere, suc de lămâie şi lapte, prepară o pastă groasă. Întinde-o pe faţă în sens invers creşterii firelor de păr, rămâi aşa preţ de 20 de minute, apoi clăteşte cu apă călduţă. Fă asta seară de seară, până vei observa cum puful se răreşte.

Benzi cu ceară rece

Poate cea mai bună variantă atunci când vrei să scapi de părul nedorit şi firele inestetice. Le găseşti de cumpărat în comerţ, sunt micute, uşor de folosit şi eficiente. Se încălzesc în palmă, se aplică pe zona ce urmează să fie epilată, iar apoi, cu o mişcare bruscă, se îndepărtează.

Pensat

Cu ajutorul pensetei îţi poţi îndepărta firele evidente, însă această variantă nu este recomandată pentru puful abundent. În acest caz, o modalitate eficientă ar fi cea a epilatului cu aţă.

Cremă epilatoare

Chiar dacă procedeul este nedureros şi simplu de efectuat, efectul nu durează decât câteva zile, iar rădăcina părului devine mai groasă, aşa că rişti să te pricopseşti cu fire mult mai dese şi mai vizibile.

Epilare definitivă

Această metodă poate fi realizată prin electroliză sau cu laserul. Ambele variante sunt de durată şi costisitoare, însă efectele se menţin pe termen îndelungat, ceea ce te scapă de povara epilatului regulat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90