New Profesional Consult 930 x 122

dana_savuica_97330200

Dana Săvuică îşi lansează propriul parfum, ales dintr-o mie de esenţe

Fashion icon, Dana Săvuică, a vrut un parfum pentru femeile „cochete”. Fostul model a declarat pentru nenea.ro că, în opinia ei, parfumul „lansează un mesaj, transmite o stare, creează o dinamică între tine și lumea din jur”. 

Dana Săvuică îşi va lansa propriul parfum, Challenge. Parfumul a fost ales după selectarea dintr-o mie de esenţe de flori şi alte ingrediente originare din Franţa, o aromă ce se identifică cu personalitatea ei, cu domeniul în care lucrează, cu imaginea pe care o proiectează.

Vedeta a vrut un parfum pentru femeile „cochete”. Fostul model a declarat pentru nenea.ro că, în opinia ei, parfumul „lansează un mesaj, transmite o stare, creează o dinamică între tine și lumea din jur”.

Percepută ca o femeie fără cusur, Dana a mărturisit că are şi un „călcâi al lui Ahile” – talia, dar se află într-o luptă continuă şi reuşeşte să învingă formele apetisante.

Să fii frumoasă şi să ai succes nu este suficient pentru a păstra un bărbat lângă tine. După 20 de ani de căsnicie, Dana Săvuică a dezvăluit şi secretul care l-a ţinut pe soţul ei alături. Citeşte mai mult pe nenea.ro

Sursa: realitatea.net

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3