Donaris 930 x 122

denisa elena dinica

DENISA, SUPER SEXY ÎN LENJERIE INTIMĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Denisa Elena Dinică, fata care a pozat în lenjerie intimă la minus 10 grade Celsius, a fost protagonista unei noi şedinţe foto. Și de această dată tot în lenjerie intimă!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Şedinţa, realizată pentru agenţia Agression models, a durat circa 6 ore, timp în care Denisa a îmbrăcat în jur de 60 de ţinute. ,,A fost o şedinţă foto pe cinste! M-am simţit minunat în lenjeriile pe care le-am îmbrăcat! Am avut ocazia să lucrez cu un profesionist, cu fotograful Zia Vey, așa că toate cele 6 ore au trecut foarte repede. Am pozat în lenjerie intimă de foarte multe ori. La început mi-a fost un pic mai greu, dar cu timpul am ignorat faptul că sunt în lenjerie şi m-am concentrat pe pasiunea mea: aceea de a poza şi de a fi cât mai expresivă’’, spune Denisa pentru ePiteşti.

Amintim că fotomodelul Denisa Elena Dinică are 18 ani și învață la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești. Este în lumea modei de 3 ani, iar până la această oră a colaborat cu mai multe agenţii de profil (Xcentric Models, Duchess Models și Unick Models) şi cu brend-urile InPuff, Raluca Martinescu şi Piera. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3