New Profesional Consult 930 x 122

alexandra unghenaru

DISTINSĂ ȘI DELICATĂ: ALEXANDRA, FOTOMODEL LA ÎNCEPUT DE DRUM (GALERIE FOTO)

Alexandra Denisa Unghenaru are 17 ani, este fotomodel şi studiază la Liceul Teoretic ,,Ion Barbu’’ din Piteşti. Lucrează în branșă de doar o jumătate de an și este încrezătoare în forțele sale. Îşi propune să aibă o carieră de succes şi se declară convinsă că prin multă muncă va reuşi.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

,,Îmi doream de ceva timp să mă înscriu la o agenţie de modelling. În momentul în care am aflat că se organizează un casting, mi-am spus că trebuie neapărat să încerc. Este o lume fascinantă, am învăţat multe lucruri noi, inclusiv să mă menţin la o anumită greutate.’’, spune Denisa pentru ePitești.

Vrea să urmeze cursurile unei facultăți de limbi străine. Nu în România, ci în Cipru, acolo unde a şi stat timp de trei ani de zile cu părinţii săi. (Foto: Facebook Alexandra Denisa)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3