930×122 CAPRA 5

eba_syda

EBa se marita cu argeseanul Syda! Asa zic tabloidele…

Bat clopotele de nuntă în familia Băsescu! Elena Basescu a acceptat noua cerere în căsătorie a iubitului ei, argeseanul Bogdan Ionescu, după doi ani de relaţie, presărată cu multe certuri, unele de-a dreptul copilăreşti. Nunta va avea loc probabil la primăvară, cel putin asa spun tabloidele care dau mai mult ca sigura aceasta informatie.

Elena Basescu, mezina familiei prezidentiale, a acceptat cererea in casatorie a iubitului sau, Bogdan Ionescu. Dupa doi ani de relatie, EBa si Syda au decis sa-si puna pirostriile, iar nunta va avea loc, cel mai probabil, la primavara, anunta in exclusivitate Click. Surse din anturajul celor doi au martusit ca Elena Basescu a urmarit cu interes, la televizor, casatoria religioasa a Printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock si, fascinata de organizarea impecabila, dar si de luxul afisat de miri, Elena a pus pe hartie cateva idei. A fost impresionata de superba rochie de mireasa, asa ca se gandeste sa poarte una asemanatoare. Nu va lucra cu designerii din Romania, intrucat a decis sa-si cumpere rochita din strainatate, din Franta sau din Italia, momentan aflandu-se la stadiul de rasfoit cataloagele marilor case de moda.
Inainte de relatia cu Bogdan Ionescu, Elena Basescu a trait o poveste de dragoste, de aproape un an, cu Andrei Hrebenciuc. Dupa despartirea de Andrei, Eba a iesit o vreme cu Ionut Daniel Gheorghe, poreclit „Joe”, insa relatia lor a durat doar cateva luni. L-a cunoscut imediat pe Syda si, chiar daca relatia a fost presarata cu mici certuri, iata ca povestea are un final fericit.

Bogdan Ionescu, alias „Syda”, logodnicul Elenei Basescu, a avut de suferit din cauya acestei relatii, in 2010 el fiind nevoit sa renunte la postul de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris, unde fusese numit de Ministerul Economiei. Ionescu isi motiva gestul printr-un comunicat de presa, in care sustinea la acea vreme ca a fost supus unui „linsaj mediatic”.

De orrigine din Arges, locul natal al mamei sale, Bogdan Ionescu i-a facut cunostinta viitoarei sale sotii cu meleagurile copilariei lui dar si cu zestre pe care o are în satul Bădiceni, din comuna Mălureni. Bunicii argeseni ai lui Syda asteptau nunta inca de anul trecut cand nepotul lor le-a prezentat-o pe fiica presedintelui si i-a anuntat de intentiile lor privind casatoria. Dupa despartirea din iarna care parea definitiv, din cazua infidelitatii lui Syda, la insistentele prietenilor cuplul s-a reintalnit si in scurta vreme s-au impacat, EBa acceptand pentru a doua oara cererea in casatorie a argeseanului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90