EcoMoto 930×122

designer

UN ELEV DE LA ,,ARMAND CĂLINESCU’’, VEDETĂ PE CATWALK

Recent, la Teatrul Naţional din Bucureşti cunoscutul designer Florin Dobre şi-a prezentat colecţia ,,Romeo şi Julieta’’.

Citiți și: DRAGOŞ, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN POSTURA DE PREZENTATOR TV (VIDEO)

Printre tinerii care au îmbrăcat ţinute cu adevărat deosebite s-a aflat şi Dragoş Săpunăroaia, modelul masculin pe care vi l-am prezentat în urmă cu ceva timp: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodelul-care-s-nascut-chisinau-locuit-moscova-si-traieste-mioveni/.

,,A fost pentru prima dată când am colaborat cu un designer cu un aşa mare prestigiu şi m-am simţit minunat. Din punctul meu de vedere, a prezenta pentru Florin Dobre este o experienţă absolut fantastică. Am fost model şi am defilat de foarte multe ori pe un catwalk, dar niciodată nu mi s-a făcut pielea de găină ca acum când am intrat pe scenă. A fost o prezentare diferită, deoarece Florin nu numai că este un designer de succes, dar este şi o persoană deosebită, ceea ce face ca prezentările şi evenimentele lui să fie cu totul şi cu totul speciale.’’, spune Dragoş.

Citiți și: DD A FĂCUT FURORI LA BALUL BOBOCILOR DE LA ,,COSTIN D. NENIŢESCU”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90