NOR CURIER 930X122

zscd

Eleva de la „Brătianu”, despre experienţa din China: „Nu o voi uita niciodată!”

Podiumul concursului de frumuseţe Miss Bikini Universe, concurs care s-a desfăşurat în China, a fost ocupat de participantele din Slovacia, Kazahstan şi Portugalia. Eleva de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești care a reprezentat România, Andreea Popescu, nu este, însă, supărată.

Ea e bucuroasă că a avut ocazia să participe la un concurs de această talie, că a putut afla amănunte despre tradiţiile fiecărei ţări participante în concurs, că a legat multe prietenii şi că păstrează în continuare legătura cu foarte multe fete pe Facebook ori prin telefon. „Sper să mă revăd cu ele la alte concursuri internaţionale. Eu mă bucur, în primul rând, că am fost desemnată să reprezint România, pentru că a fost o experienţă deosebită, pe care nu o voi uita niciodată”, ne-a declarat Andreea Popescu.

Punctul de plecare a fost oraşul Guangzhou, din regiunea Guangdong, în care a avut loc, practic, deschiderea oficială a concursului. A zburat apoi cu avionul către Fuzhou, regiunea Fujian, acolo unde a participat la inaugurarea unui tren de mare viteză alături de oficialităţi și unde cele aproape 60 de frumuseţi din tot atâtea ţări au avut un show special de prezentare. Au urmat Datian, Youxi şi Taining, cu cine de bun venit, vizite la fabrici importante și turul oraşelor. Finala s-a desfăşurat în Taining.

„Acum sunt fericită că am revenit în ţară, la familia şi prietenii mei, şi că mi-am reluat activităţile de elevă în clasa a XII-a”, ne-a mai spus Andreea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90