New Profesional Consult 930 x 122

emilia ghinescu

EMILIA GHINESCU ARE REȚETA PENTRU O MASCĂ DE PĂR PERFECTĂ

Piteșteanca Emilia Ghinescu a dezvăluit secretele ei pentru un păr sănătos. A făcut-o în emisiunea ”Draga mea prietenă”, de pe Kanal D.

Citiți și: (VIDEO) EMOȚIONANT! AU FĂCUT SPECTACOL PENTRU CORINA MARIA

„Sunt întotdeauna dornică să încerc culori noi pentru păr. Am fost de la negru albăstrui la blond pui. Recunosc că am și extensii, eu mă vopsesc numai la salon.”, a precizat solista de muzică populară.

Emilia Ghinescu a afirmat că de curând a început să folosească și praful de ghimbir în măștile pentru păr: ”Familia mi-a spus că sunt exagerată cu praful de ghimbir. Pun ghimbir în absolut orice, mâncare, sucuri naturale… Am descoperit de puțin timp ghimbirul, are foarte multe proprietăți. Are rol antiinflamator. Eu îl folosesc foare mult și în măști pentru păr, îl aplic la rădacina firului de păr.” Rețeta cu praf de ghimbir pentru masca de păr a interpretei de muzică populară Emilia Ghinescu este următoarea: praf de ghimbir, ulei de susan, ulei de argan, ulei de jojoba și două gălbenușuri. (Foto: Facebook Emilia Ghinescu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90