EcoMoto 930×122

Miss Europa

EVELYNE DE LA STARFIX, LOCUL 2 LA „MISS EUROPA”

După cum v-am informat, în Club Hush din Pitești s-a desfășurat recent concursul de frumusețe „Miss Europa”. Despre câștigătoarea concursului, Brînduşa Voica, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Naţional ,,I.C Brătianu’’ din Pitești, ați putut citi zilele trecute: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/miss-europa-vine-de-la-bratianu/.

Citiți și: EVELYNE A ÎMBRĂCAT ROCHIE DE MIREASĂ (GALERIE FOTO)

Locul doi a fost ocupat de Nicoleta Evelyne Peter, de la trupa de dans Starfix. Având în vedere și concurența acerbă, la competiție participând 28 de fete, rezultatul Evelynei este de aplaudat.

Pentru că fiecare concurentă a trebuit să „reprezinte” o țară, Nicoleta Evelyne Peter a optat pentru Spania. Ea a defilat într-o superbă rochie neagră de seară.

Citiți și: EVELYNE, UNGUROAICA DE LA STARFIX (GALERIE FOTO)

„Am vrut să intru în această competiție pentru că îmi era dor să mai particip la concursuri de Miss sau la prezentări de modă. A fost un concurs frumos. Nu ştiu care au fost diferenţele dintre primul şi al doilea loc… Aşa a decis, însă, juriul, iar eu sunt mulţumită şi cu locul 2, totuşi vorbim despre un concurs cu 28 de concurente.”, spune Evelyne pentru ePitești.

Nicoleta Evelyne Peter își propune să participe și la concursul de Miss care va fi organizat în Piața Primăriei Pitești în seara zilei de 22 mai.

Detalii despre Evelyne puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/evelyne-unguroaica-de-la-starfix-galerie-foto/. (Foto: Facebook Nicoleta Evelin)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90