930X122 MAIA

evelyne

EVELYNE, UNGUROAICA DE LA STARFIX (GALERIE FOTO)

A practicat voleiul timp de nouă ani, a făcut gimnastică un an și a fost model alți patru ani. Acum joacă baschet în echipa liceului, fiind cel mai bun marcator al team-ului, și dansează în trupa Starfix. Sunt pasiunile, dinamice, care au format-o ca om pe Nicoleta Evelyne Peter. De etnie maghiară, Evelyne s-a născut în Timişoara. De opt ani încoace, însă, locuieşte în Piteşti. Are 18 ani şi este elevă în ultimul an la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”, la profilul design vestimentar.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Evelyne colaborează intens cu echipa de la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. „Este a doua mea casă, familia mea, locul în care am cunoscut cei mai minunaţi oameni, care mi-au fost alături şi la bine şi la rău. M-au învăţat multe şi le voi rămâne mereu recunoscătoare. Sunt persoane importante pentru mine, care formează o echipă unită din toate punctele de vedere. Cei de la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti sunt oameni frumoşi, atât pe interior, cât şi pe exterior.”, mărturisește Evelyne, care este și hostess la diferite evenimente.

Vrea ca pe viitor să ajungă… medic veterinar. „De mică mi-am dorit! Iubesc foarte mult animalele, îmi place să am grijă de ele şi asta voi face. Intenționez să dau examen la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti. Ulterior voi încerca să îmi deschid un cabinet veterinar.”, spune Evelyne pentru ePitești. (Foto: Facebook Nicoleta Evelin)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA