930X122 MAIA

fashion

FATA LUI PENESCU, RECOMANDĂRI FASHION PENTRU PRIMĂVARĂ-VARĂ

Valentina Ioana Penescu, fiica omului de afaceri Ilie Penescu și nepoată a lui Cornel Penescu, fost patron al clubului de fotbal FC Argeș, le face doamnelor și domnișoarelor recomandări de primăvară. Ca fashion editor la eager4fashion, Valentina spune ce se poartă în materie de modă în sezonul primăvară-vară al anului 2014.

Citiți și: BLOG DE FASHION DEDICAT BĂRBAŢILOR

”Primăvara aceasta se poartă foarte mult pastelurile, îndeosebi rozul pudrat. O combinație pe care eu o ador este aceea dintre pasteluri și culorile neon. Combinația alb-negru rămâne un must have și în acest sezon. Topurile scurte au împânzit podiumurile de modă și au cucerit din ce în ce mai multe fashion-iste. Cu toate acestea nu mă declar fana trendului respectiv, întrucât nu mă avantajează. Se poartă print-urile, îndeosebi florale și geometrice. Unii designeri au mers atât de departe încât le-au combinat între ele. Una dintre cele mai feminine și mai romantice tendințe din acest sezon este dantela, în multe stiluri și culori, negru, roz sau alb.

Cât despre accesorii, se poartă în continuare colierele statement cât mai opulente. O nouă tendință apărută și adoptată de împătimitele modei sunt inelele, cât mai multe, chiar și mai multe pe un singur deget. În ceea ce privește încălțămintea, au revenit în forță pantofii cu botul ascuțit, dar pentru un plus de eleganță sunt de preferat sandalele cu barete cât mai fine și minuscule. Nu trebuie să uităm nici de ținutele all white și de imprimeurile tribale.”, precizează Valentina Ioana Penescu pentru cititoarele ePitești.

Citiți și: ANDREEA TUDOR LE PROPUNE PITEȘTENCELOR O NOUĂ ȚINUTĂ VESTIMENTARĂ

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA