New Profesional Consult 930 x 122

infofashion

Piteștiul așteaptă la concurs 22 de fete frumoase!

Concursul de frumuseţe Romanian Infofashion Festival 2013 se va desfășura în perioada 1–7 septembrie, sub sloganul „Spirit of Beauty Festival 2013”. Primele 3 zile se vor derula pe Valea Prahovei, la Buşteni şi Sinaia, iar ultimele 3, în Piteşti. 

În Buşteni, în urma interviurilor şi a şedinţelor foto care vor fi susţinute pe Valea Prahovei, dintre cele 35 de finaliste ale competiţiei vor rămâne pentru finala din Piteşti doar 22 de concurente. Finala Romanian Infofashion Festival 2013 se va desfăşura vineri, 6 septembrie, începând de la ora 22, iar cu acest prilej vor fi desemnate 6 “ambasadoare” ale frumuseţii din România şi nominalizate creaţii ale designerilor care vor asigura ţinutele reprezentantelor noastre la următoarele finale mondiale: la Miss Supranaţional, Miss Intercontinental, Miss Globe, Miss Bride, Miss Tourism Queen Intl și la Top Model of the World.

Finala naţională de la Piteşti va culmina cu prezentarea de către concurente a colecţiilor unor tineri designeri din România şi Franța: Silvia Terziu, creatoare originară din Timişoara stabilită în Paris, Oana Săvescu, Cristina Elena Radu, Cristina Breteanu și Alexandra Ţelea-Chis. Silvia Terziu a învăţat meserie de la Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes, şi a lucrat cot la cot cu faimosul Marc Jacobs, pentru Louis Vuitton. Stabilită de ani buni în Franţa, ea s-a întors în ţară pentru o premieră, astfel că din revistele pariziene de modă şi atelierele din capitala Franţei creaţiile Silviei Terziu au ajuns acasă, la Timişoara.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90