930 x122 grota rece

fluturi

Fluturi de la Lena Criveanu

Culori tari şi bejuri pastelate, în noua colecţie a creatoarei pentru sezonul primăvară-vară 2011/2012. „Inspirată de o câmpie însorită”, Lena Criveanu a imaginat doar fuste şi rochii pentru femeile de afaceri. 

 

La un an de la deschiderea primului său boutique, Lena Criveanu, una dintre vocile deja consacrate ale tinerei generaţii de designeri de modă din România, a prezentat, în magazinul său din Calea Victoriei, o nouă colecţie: „Lena Criveanu gives you Butterfly”.

„Este o colecţie nouă total, şi când spun asta nu mă refer neapărat la faptul că este din primăvară-vară 2011/2012, ci că am venit pe piaţă cu o nouă propunere”, spune creatoarea.

„Lena Criveanu gives you Butterfly” are foarte multe piese pentru birou şi este orientată pe un stil business. „Iniţial, făceam haine care puteau fi purtate doar la evenimente, fie că erau rochii mai sofisticate sau mai clasice, dar se adresau strict ocaziilor speciale, până într-o zi, când clientele mele de magazin miau sugerat că ar trebui să creez şi o altfel de linie vestimentară. Atunci mi-am propus să dezvolt o nouă colecţie care să fie strict business”, spune creatoarea.

Sursa: evz.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3