beatrice sora

FRUMUSEȚE LA SUPERLATIV ÎN TOPOLOVENI

Ştefana Beatrice Sora are 15 ani şi locuieşte în orașul argeșean Topoloveni. Este pasionată de dans modern, de dans popular și de modă. Nu este, însă, cel puțin deocamdată, fotomodel.

Citiți și: Primăria Topoloveni, mesaj important pentru cetățeni

,,Fac dansuri populare încă din clasa I și timp de trei ani am studiat şi dansul modern, alături de coregrafa Mirabela Petrişor. Am renunţat atunci când trupa din care făceam parte s-a desfiinţat. Îmi doresc, însă, să studiez din nou acest gen de dans, mai ales că îl îndrăgesc cel mai mult. Mereu am avut o înclinaţie către lumea dansului, am făcut chiar şi balet patru ani.’’, spune Ştefana.

În afară de dans, îi place mult să pozeze. A fost implicată într-un proiect pentru promovarea unor rochii şi a unor extensii pentru păr, alături de make-up artistul Ruxandra Mache. A rămas plăcut impresionată de experienţa trăită, iar acum se gândeşte serios la posibilitatea să urmeze cursuri de modelling. (Foto: Facebook Beatrice Ştefana)

Citiți și: Competiţie spectaculoasă la Piteşti, în acest weekend

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441