Donaris 930 x 122

diana nicolae

IATĂ CE E LA MODĂ ÎN MANICHIURĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Diana Nicolae are 21 de ani și studiază la Facultatea de Teologie, secţia de Artă Sacră, a Universității Pitești. De 3 ani încoace Diana este stilist-protezist de unghii. A ales să practice această meserie după ce a mers să-şi facă manichiura la o persoană avizată în domeniu. Pentru că rezultatul nu a fost unul deloc în măsură să o mulțumească, ba din contră, a decis ca de atunci să se ocupe singură de manichiura sa, dar şi de a doamnelor şi domnişoarelor care vor să aibă un aspect plăcut al mâinilor.

Citiți și: Video ireal! O femeie și-a tăiat unghiile în autobuz

Care sunt tendinţele pentru anul 2014? Se mai poartă unghiile ascuţite?

-În 2014 s-a revenit la forma unghiilor pătrate, rotunjite, dar scurte. Însă unghiile cu forma migdală (ovală) se poartă destul de des în ultima perioadă. Eu sunt fană a unghiilor migdală. Le recomand fetelor această formă. Sunt convinsă că după ce o vor încearca foarte puţine vor mai reveni la forma pătrată. Sunt mult mai comode şi permisive în materie de modele. Pot fi foarte îndrăzneţe şi fără să fie vulgare. Unghiile ascuţite, cele stiletto, sunt în general pentru concurs, pentru catalog.

Citiți și: ÎN CURÂND! PITEȘTI: CURS DE STILIST PROTEZIST UNGHII

Ce culori se poartă anul acesta?

– Este evident că frenchul alb nu va „muri” niciodată. Dar pentru că se apropie vara, culorile aprinse sunt la mare căutare. În ultima perioadă s-au căutat culorile calde, pale, în general nude. De asemenea, anul acesta se poartă albul în combinaţie cu auriul sau argintiul. Să nu uităm, însă, că sclipiciul, paietele şi ţintele în combinație moderată pot da un efect deosebit. Mereu fac unghiile într-un fel în care şi eu le-aş purta. Nu pot spune că am preferințe, dar îmi plac modelele îndrăzneţe.

Se spune că gelul afectează unghia naturală, este adevărat?

– Singurul lucru care afectează unghia este pilitul, atunci când nu este făcut în mod corect. Unghia trebuie întotdeauna doar mătuită, nu subţiată până la carne.  Pilitul nu trebuie să dea durere şi să provoace teama de a mai veni la manichiură.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3