930×122 CAPRA 5

cosmetică

IATĂ CE TRATAMENTE FACIALE PREFERĂ PITEȘTENCELE!

Piteșteanca Luiza Maria Diacon (foto) este cosmeticiană. Are 21 de ani și un scop precis: să aducă fericire pe chipurile doamnelor şi domnişoarelor care calcă pragul salonului la care lucrează.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

,,Cosmetica este o meserie, dar, totodată, și o artă. Se ocupă cu înfrumuseţarea, relaxarea, însă şi cu tratarea problemelor tenului. Am decis să practic această meserie din dorinţa de a avea un ten frumos şi luminos. Bineînţeles că la început am experimentat pe mine, iar mai apoi am urmat cursuri de cosmetică şi make-up.’’, spune Luiza.

Dar ce tratamente faciale preferă majoritatea piteștencelor care apelează la serviciile sale? ,,Am avut ocazia să cunosc o mulţime de doamne şi domnişoare, cu caractere şi nevoi diferite. Din fericire, sunt o persoană flexibilă şi mă modelez repede după starea şi personalitea omului. Prin urmare, nu am avut probleme cu nicio clientă. Cel mai des mi se cer machiaje de seară şi machiaje corectoare, care le sunt destinate mai mult femeilor cu un ten matur. Clientele mele preferă tratamentele pe bază de vitamina C de la Skeyndor, Eternal Line pentru ten matur şi Aqua Therm, tot de la Skeyndor.”, precizează Luiza Maria Diacon. (Foto: Facebook Diacon Luiza Maria)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3