New Profesional Consult 930 x 122

lady-gaga-john-paul-gaultier-540x468

Imaginea zilei: Lady Gaga, „batuta” la fund de Jean Paul Gaultier

Lady Gaga a reusit in nenumarate randuri pana acum sa socheze prin aparitiile sale publice. Iata ca o face din nou, de aceasta data oferind imaginea zilei intr-o postura care i-a scos din minti pe mai-marii Bisericii. Pana la urma, cand vrei sa iesi din tipare cu orice pret, nimic nu pare a fi de lepadat – cel putin acesta este principiul dupa care se ghideaza Lady Gaga.

Am vazut-o in videoclipuri pe jumatate dezbracata sau infasurata doar in cateva panze care ii acopereau zonele intime. Dezinhibata de orice prejudecati, s-a jucat de-a Maria Magdalena intr-un alt videoclip in care Iuda si Iisus poarta haine de motociclisti americani pasionati de rock. Acum a venit randul unei alte experiente.

Astfel, Lady Gaga apare intr-o fotografie imbracata ca o calugarita care isi primeste pedeapsa (palme la fund!) de la „parintele” Jean Paul Gaultier. Fotografia face parte dintr-o serie de imagini la fel de provocatoare care vor aparea intr-un album pe 9 iunie in Franta.

Odata cu albumul va fi lansat si documentarul Gaga by Gaultier. Gaga ramane astfel loiala lui Nicola Formichetti si creatiilor acestuia pentru Theirry Mugler (pentru care a pozat pentru o colectie intreaga de primavara). Probabil ca acum va avea parte si de ceva haine marca Gaultier in garderoba sa.

Si dupa cum se imbraca uneori, chiar nu ar fi un lucru rau.

Traducere si adaptare dupa un text din Fashionista.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90