Donaris 930 x 122

fotomodel

KIMBERLY A ÎMBRĂCAT PENTRU PRIMA DATĂ O ROCHIE DE MIREASĂ

Frumoasa brunetă Kimberly, fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din Piteşti, a defilat pe podium zilele trecute la cel mai mare târg de nunţi al judeţului Argeş.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pentru prima dată în cariera ei a îmbrăcat și prezentat o rochie de mireasă. ,,Toate rochiile au fost superbe. A fost pentru prima dată când am defilat în rochie de mireasă. Pot spune că am trăit un moment unic şi emoţionant. Atunci când va veni momentul să mă căsătoresc, cu siguranță nu voi purta o rochie albă. Motivul? Îmi place să fiu nonconformistă. Nu ştiu exact ce model aş alege, însă mai am destul timp să mă hotărăsc. Acum priorităţile mele sunt altele.’’, declară Kimberly pentru ePitești.

Fotomodelul Kimberly Dincă, elevă la Colegiul Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești, a prezentat până acum, printre altele, colecții vestimentare ale cunoscuților designeri Cătălin Botezatu și Romanița Iovan. (Foto: Facebook Kimberly Dincă)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • hipnose spune:

    nu inteleg ce atata zarva pentru fata aceasta.. sunt zeci astfel de fete care nu se compara cu ea… prea multa atentie pentru o fata ca toate celelalte . ma face sa cred ca aceste editoriale sunt platite.. urat

    • Deea Codrea spune:

      Doamnee,mi-sa luat mie de cand ati pus,numai cu ….. asta. Ea e la agentia mea si nu face altceva decat sa se dea,in fite ca are IPHONE 5 si alte chesti. Ce puneti cu asta mereu? Parca ar fii si cinestie ce. Daca era model la Victoria’s Secrets mai spunem dar asa? Sper sa numai vad chestii deastrea aici ,ca o dau afara pe asta de la modeling si o sa o vedeti goala ca Bianca Dragusanu. Aoleu.

  • Ionuț Codrea spune:

    Lăsa draga, nu mai fi suparata ca nu mai apari tu. O sa vina timpul sa avem si noi casa noastră!

    Hai ca te pupi!

    🙂

  • Andreea Codrea spune:

    Eu citesc si ma minunez, stiti ca este foooarte simplu sa aflu cine a postat aceste comentarii in numele meu nu? Stiti ca mai mult decat atat nu ai dreptul sa folosesti numele unei persoane in asemenea scop? Eu sper ca stiti si voi face demersurile necesare pentru a afla si eu adresa de mail a persoanelor ” frustrate” care au comentat mai sus. Va place sa vorbiti singuri, sa va dati alte persoane? Atata frustrare ati strans incat nu va puteti arata sub forma si numele real…nu stiu..sa mi fie mila sau sa mi fac griji pentru starea voastre mentala? Atunci cand va chinuiti sa falsificati comentarii ati putea macar sa le scrieti corect… sau poate frustrarea nu va lasa sa tastati. Discutam dupa ce am mailuri le dragii sau dragele mele, mor de nerabdare ! Si sa stiti ca exista loc si pentru voi la agentia mea, chiar daca nu e Victoria Secret, ca poate asa mai eliminati din frustrari si va acceptati propria persoana fara a va atribui alte nume. Sper totusi sa nu faceti o obsesie pentru mine…sau stati ca deja ati facut :)) Patetic…penibil…ingrijorator !!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3