Donaris 930 x 122

ligia mihaela burcea

LIGIA VĂ SPUNE CE COAFURI SE POARTĂ ANUL ACESTA

Piteșteanca Ligia Mihaela Burcea are 18 ani și dansează în trupa ,,Vacanţa Mică’’. De asemenea, Ligia lucrează alături de mama sa la salonul de coafură al familiei. Am aflat de la ea ce se poartă anul acesta în materie de coafuri.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

,,Este important să ne tundem şi să ne coafăm în funcţie de ceea ce ne avantajează. Trebuie, însă, să aducem şi câteva elemente noi, care sunt în tendinţe anul acesta. Spre exemplu, culoarea părului se poartă cât mai naturală, ca de pildă şaten deschis, ciocolatiu, blond auriu şi multe alte derivate. Anul acesta la modă sunt buclele cât mai lejere, împletiturile şi accesoriile pentru păr, cum ar fi bentiţele şi cleştii gen lănţişor.

Este important ca de fiecare dată să ne alegem coafura în funcţie de ţinută.’’, precizează Ligia Mihaela Burcea. (Foto: Facebook Ligia Mihaela B)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3