NOR CURIER 930X122

decolteu_adanc

Mai puţine busturi goale de femei, iar bărbaţii sunt mai decoltaţi ca niciodată!

Nu cu multă vreme în urmă, se spunea că îi poţi recunoaşte pe bărbaţii de etnie rromă după cămăşile larg deschise la nasturi şi lanţurile „ca pe deget” de la gât… de aur, bineînţeles!

lant_si_decolteu_3Care este diferenţa dintre această imagine şi cea pe care o vedem în cluburile de noapte la bărbaţii ce se cred în tendinţe purtând tricouri decoltate, cămăşi larg deschise şi lanţuri groase, lăsate să se vadă la gât?

lanturile_si_decolteul_la_baietiNiciuna! Sau poate una singură: lanţurile de la gât nu sunt întotdeauna de aur la clubberii de fiţe, ci un accesoriu care „să se poarte”.

Ei bine, piteştenii vor să fie la modă şi o fac! Dacă este să se poarte decolteurile adânci, bărbații le întrec chiar şi pe domnişoarele cele mai provocatoare! Moda este dictată de la Capitală, iar piteştenii nu se lasă mai prejos, mai ales dacă sunt împătimiţi ai cluburilor de noapte şi ai vestimentaţiilor glamour. Una peste alta, nota 10 pentru bărbaţii care vor să fie în tendinţe, însă păstraţi decenţa şi gândiţi-vă de două ori atunci când arătaţi cu degetul domnişoarele „piţi” mult prea decoltate!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3