930 x122 grota rece

pana_bianca

Mama şi fiica, pe acelaşi podium de modă

Aşa mamă, aşa fiică! De multe ori apar pe acelaşi podium, prezentând colecţii ale unor designeri de haine din județ foarte cunoscuţi. Puțini ştiu, însă, că cele două, Kandia şi Bianca Pană, sunt mamă şi fiică!

Kandia se ocupă în special de impresariat, dar de multe ori participă şi la prezentări de modă, pentru diferiţi designeri care îi cer acest lucru. Cât despre fiica sa, Bianca, ea este una dintre cele mai frumoase manechine din judeţ. Aceasta a ajuns şi în marea finală naţională Miss Tourism Queen of the Year 2012, încercând să convingă juriul că este cea mai potrivită pentru a merge în China, la faza internaţională. Bianca a fost desemnată în urmă cu doi ani ca fiind cea mai frumoasă liceeancă, după care a început să participe la nenumărate prezentări de modă şi concursuri de profil.

Tânăra a absolvit şcoala de modeling la îndemnul mamei sale, terminând şefă de promoţie, absolvind cu cea mai mare notă, 9.89. A absolvit Liceul Teoretic „Ion Barbu”, din Piteşti, profilul Filologie.

bianca2modificat

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90