930×122 CAPRA 5

ana teșcan

MANECHIN LA 14 ANI

În urmă cu un an a ales să devină fotomodel. Ana Teșcan are doar 14 ani și este elevă la Şcoala Gimnazială ,,Matei Basarab’’ din Piteşti. În timpul liber îi place să cânte la pian şi la chitară și să deseneze.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

S-a acomodat repede cu podiumul. „Prezentările de până acum nu mi s-au părut extrem de grele având în vedere că îmi place enorm ceea ce fac. Pot spune, însă, că din cauza emoţiilor prima mea prezentare a fost ceva mai dificilă decât celelalte.”, mărturisește Ana Teșcan pentru ePitești. Își dorește mult să ajungă un fotomodel de succes, dar deocamdată prioritate în viața ei are școala. Își propune să ajungă elevă la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”.

Este pasionată de desen și de muzică. „Îmi place mult să desenez, am făcut chiar şi cursuri în acest domeniu. Iubesc, totodată, şi muzica. Am acasă pian şi chitară.”, ne spune Ana. (Foto: Facebook Ana Teșcan)

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90