930×122 CAPRA 5

hohan0

Maria Lucia Hohan a anticipat fenomenul „Black Swan”

Maria Lucia Hohan este primul designer roman inclus in portofoliul site-ului Luisa via Roma, al doilea cel mai mare retailer de fashion luxury pe on line la nivel mondial. 

 

Una dintre rochiile de seara semnate MLH apare in promo-ul de pe home page-ul site-ului. Filmul promoveaza portofoliul de primavara/vara al Luisa via Roma si prezinta un cuplu dansand, protagonista fiind imbracata intr-o rochie creata de Maria Lucia Hohan.

„Colectia de primavara/vara 2011 a fost gandita inainte de aparitia fenomenului Black Swan, inca din vara lui 2010, astfel ca am beneficiat de fericita coincidenta de a aparea pe piata cu rochite de balerina la momentul ideal” a declarat Maria Lucia Hohan.

„Nici nu am fi putut programa un timing mai bun! Piesele au fost primite deosebit de bine, mai cu seama pe piata franceza, fapt care ne-a adus in atentia presei de specialitate” a mai adaugat ea.

In colectia de primavara/vara 2011 tesaturile specifice lenjeriei intime tip boudoir, alaturi de voalurile diafane de matase si tulle-urile transparente compun piese unice si feminine, desprinse parca dintr-un vis. MLH propune o cromatica din care nu lipsesc nuantele de nude, roz prafuit, bleu-ciel, lila si alb-unt.

Rochitele de balerina sunt combinate cu bolerouri de piele ornate cu volane oversized si jupe din tulle rigid, pentru un efect de volum. Corsetele nude, acoperite cu tulle fin, se asorteaza cu fustele mini din piele, cu fundite aplicate.

Pantalonii scurti din piele caramel, colantii cu volanase, sacourile cu funde oversized din cristal, rochiile lungi de seara din muselina in culori parfumate – toate fac parte din universul magic creat de MLH.

Sursa: viva.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90