EcoMoto 930×122

raducu_si_radu_mazare_nazisti_66554600

Mazăre, locul patru în topul mondial al modei naziste

Houston Press, citat de Libertatea, a realizat un top inedit cu ocazia zilei de naştere a lui Adolf Hitler (20 aprilie): „ Cinci dezastre de imagine provocate de purtarea în public a uniformei naziste”. Pe locul patru s-a clasat un personaj cunoscut pentru noi: Radu Mazăre, în timpul liber primar al Constanţei.

„A participat la o paradă a modei, în pas de gâscă, alături de fiul său, îmbrăcaţi în uniforme naziste”, scrie Houston Press. „Mai târziu a spus că nu a sesizat zvastica de pe haine dar, baiete, mergeai în pas de gâscă şi fiul tău purta de creştet celebra caschetă germană din Al Doilea Război. În apărarea lui, Mazăre a mai spus că a fost în Israel de trei ori şi că, oricum, nu e un antisemit”, mai scrie Houston Press.

În top, Radu Mazăre e într-o companie selectă. Iată mai jos cum arată clasamentul, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideţi dacă primarul dobrogean e la locul meritat sau a fost furat de abritri.

1. Prinţul Harry al Marii Britanii

2. Max Mosley, pilot de F1

3. Rich Iott, candidat la Congresul SUA din partea republicanilor.

4. Radu Mazăre

5. Trupa pop japoneză Kishidan

Sursa: realitatea.net

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3