EcoMoto 930×122

monalisa pandelea

    MONALISA FACE TATUAJE DE SPRÂNCENE (GALERIE FOTO)

    Recent v-am făcut cunoştinţă cu make-up artistul Monalisa Pandelea (Mony). Absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești și mai apoi a Academiei de make-up BCM din Milano (Italia), Monalisa este pricepută și în arta tatuajului de… sprâncene.

    Citiți și: MONALISA PANDELEA A MURIT

    „Am cliente de până la 67 de ani! Tatuarea sprâncenelor nu reprezintă un moft. A intrat în trend de multă vreme, este un must have. Te schimbă foarte mult. Sprâncenele au o mare contribuţie şi în comunicare, în mimica feţei. În ceea ce mă privește, îmi plac sprâncenele cu tendinţe naturale, groase, bine definite şi deschise la culoare.”, spune Monalisa pentru ePiteşti.

    Pentru că lucrează cu precizie şi până te mulţumeşte, aşa cum spune o clientă de-a ei, nu se grăbeşte, din contră. „Lucrez cum vrea clienta, puţin câte puţin. Eu le desenez şi fac formele să iasă cât mai naturale, iar în cazul în care clientele sunt de acord mă apuc de treabă. Înainte se face un test de alergie, de aproximativ o jumătate de oră.

    Foarte multe persoane pun negru din prima. Maroul este foarte greu de pus, pentru că trebuie să îl baţi de mai multe ori. E posibil să nu îţi prindă, durează mai mult să le faci, depinde de piele, de maşina cu care baţi, de pigmenţii pe care îi foloseşti dacă sunt permanenţi și de la ce firmă provin. Primele două săptămâni când îl baţi rămâne tuşul acolo, până se curăţă cojiţa. După două săptămâni se decolorează şi se subţiază.”, precizează ea.

    Tatuarea sprâncenelor semipermanent durează de la câteva luni până la 2 ani, în funcţie de pigmentul pielii.

    Cine crede că bărbaţii nu trec pragul saloanelor de înfrumuseţare se înşeală! Jumătate dintre clienții care apelează la serviciile ei sunt bărbaţi: “Pot să spun că sunt mai îngrijiţi. Vin chiar şi la tratamente faciale, iar unii se și pensează.”

    Monalisa Pandelea ne precizează că dacă anul trecut se purtau formele grafice, subţiri şi arcuite, anul acesta sunt la modă sprâncenele cât mai naturale, groase şi uşor rotunjite. Potrivit Monalisei, cele mai recomandate perioade pentru tatuarea sprâncenelor sunt primăvara şi toamna.

    Despre Monalisa Pandelea puteți citi și AICI(Foto: Facebook Mony Pink)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90