NOR CURIER 930X122

    ras

    Noua modă la Hollywood: bărbieritul

    Deşi au la dispoziţie cele mai inovatoare tehnici moderne pentru a scăpa de părul nedorit, vedetele de la Hollywood încep să revină la un obicei mai vechi, de care până şi bărbaţii ar vrea să scape: bărbieritul.

    Pare un obicei excentric în zilele noastre, dar rasul pe faţă nu e o noutate la Hollywood. Dive precum Marilyn Monroe şi Elizabeth Taylor nu plecau în călătorii fără aparatul de ras. Avantajul acestuia este că îndepărtează şi puful fin, deschis la culoare, care nu se poate elimina prin tehnici moderne. Şi în plus, lama de ras îndepărtează nu doar firele de păr, ci şi celulele moarte, realizând o exfoliere foarte eficientă.

     

    Se pare că bărbaţii îmbătrânesc mai greu decât femeile tocmai pentru că se rad adesea pe faţă, iar exfolierea frecventă menţine pielea tânără şi curată.

    Părul ras creşte mai gros şi mai des?

    Totuşi, faţa unui barbat ras de o zi nu arată tocmai bine pentru că firele de păr încep deja să-şi facă apariţia şi nu sunt îndeajuns de lungi pentru a fi rase din nou. Femeile nu au de ce să-şi facă griji pentru asta fiindca nu au pe faţă păr gros şi închis la culoare. Părul ras nu creşte nici mai des, nici mai gros şi nici mai închis la culoare. Numărul firelor de păr, grosimea şi culoarea lor ţin numai de genetică. Iar dacă deodată îţi dai seama că părul de pe corp e mai des, cauzele nu pot fi decât hormonale.Cu toate acestea, e adevărat că părul ras pare mai gros, fiindcă este tăiat aproape de bază, într-o zonă unde diametrul lui este mai mare. De asemenea, poate să pară mai des sau mai închis la culoare, dar dacă îl laşi să crească mai mult îţi vei da seama că a revenit la textura şi culoarea iniţială.

    Sursa: Unica.ro

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3