NOR CURIER 930X122

diana_bun

Nu o să îţi vină să crezi cât de sexy este manechinul Diana Zamfir în lenjerie intimă!

Este o persoană directă, sociabilă, veselă, care se adaptează oricărei situaţii. Aşa s-ar caracteriza în câteva cuvinte manechinul Diana Zamfir, care se iubeşte cu fundaşul  George Zaharia, un cunoscut casanova de Piteşti.

Participă la concursuri de frumuseţe pentru a-şi demonstra că poate face faţă cu brio oricărei situaţii și îi plac provocările, mai ales că îşi doreşte o carieră strălucită în modeling. Şi are toate şansele să reușească, mai ales că participă la prezentările de modă din judeţ ori de câte ori designeri cu renume le fac şi piteştenilor cunoscute colecţiile lor. A fost şi cazul lui Cătălin Botezatu. Designerul a prezentat în Pitești colecţia Aviator, iar Diana Zamfir s-a numărat printre manechinele care au urcat pe scenă. Frumoasa brunetă a expus pe reţeaua de socializare Facebook poze atât de la prezentările de modă, cât şi din emisiunea Next Top Model, în care imaginile sunt cu totul şi cu totul fabuloase.

Diana este elevă în clasa a XII-a la liceul „Dimitrei Dima” din Pitești. Născută în zodia Gemeni, are 18 ani, 1, 77 înălțime și 50 de kilograme. În 2011 a câștigat Miss Royal Models România și Regina Piteștiului.

 diana.sexz.primadiana.zamfir.sexz1diana_zamfir_sexz4diana.si.bote

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90