930 x122 grota rece

miss2_1

Nu o să îţi vină să crezi cu ce artist în vogă s-a întâlnit reprezentanta României la concursul de frumuseţe din China!

S-a fotografiat cu unul dintre cei mai în vogă artişti internaţionali ai momentului, a făcut turul oraşului Taining din China pe bicicletă, cu o coroniţă pe cap, a dat mâna cu mii de oameni şi se bucură de şedinţele foto, care nu sunt deloc puţine.

Andreea Popescu, eleva care învaţă la Colegiul „I. C. Brătianu” din Piteşti şi care reprezintă România la concursul de frumuseţe Miss Bikini Universe, s-a întâlnit cu vedeta Gangnam Style, PSY. Nu a ratat momentul şi s-a fotografiat alături de vedetă, bucurându-se mult că l-a întâlnit pe unul dintre cei mai haioşi artişti ai momentului.

Ea ne-a mai povestit că, alături de celelalte participante, a asistat la inaugurarea unui tren de mare viteză. De asemenea, concurentele au făcut pe bicicletă, cu câte o coroniță pe cap, turul oraşului Taining, acolo unde, de altfel, va avea loc şi concursul de frumuseţe. S-a reîntâlnit în China şi cu concurentele din Portugalia, Serbia și Taiwan cu care s-a împrietenit la concursuri anterioare.

Piteșteanca Andreea Popescu are 18 ani şi este elevă la Colegiul „I.C. Brătianu”, în clasa a XII-a. Pe 6 octombrie va participa în Taining, China, la finala concursului Miss Bikini Universe, în competiție fiind înscrise 60 de fete.miss5_1miss.bicicleta

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90