930×122 CAPRA 5

Glam UP!

NU RATA NOUL NUMĂR AL REVISTEI GLAM UP!

În curând la standurile din centrele comerciale va apărea noul număr la revistei Glam UP! în care veţi găsi o multitudine de articole interesante legate de: invitaţiile pentru nuntă, secretele unui ten perfect, semnificaţia termenilor ,,raw vegan” sau ,,raw food” şi totodată veţi afla şi secretele minţii de milionar.

Citiți și: SCHIMBARE MAJORĂ LA TELEFONIA FIXĂ

De asemenea, revista GLAM UP! îşi lansează luna aceasta şi blogul www.glamuroasele.wordpress.com, un blog ceva diferit pe care vă vor fi împărtăşite altfel de gânduri.

Nu rataţi noul număr al revistei pentru că vă aşteaptă şi o mare surpriză: un concurs care are ca premiu o fustă creată exact pe măsurile dumneavoastră de către Andreea Pantilinescu, bloggeriţa de fashion cu care v-am făcut recent cunoştinţă.

Citiți și: RATA ȘOMAJULUI ÎN ARGEȘ, LA CEL MAI SCĂZUT PRAG DIN 2015

http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/andreea-pantilescu-un-designer-la-inceput-de-drum/

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90