EcoMoto 930×122

andreea_popescu

O elevă de la „Brătianu” va reprezenta România la concursul de frumuseţe Miss Bikini Universe din China

La finalul acestei săptămâni va pleca în China, acolo unde va reprezenta România la concursul Miss Bikini Universe. Concursul se va desfăşura pe 6 octombrie, fiind vorba, mai exact, despre finala acestuia, finală la care va participa și o frumoasă elevă a Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti.

Andreea Popescu, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”, va pleca vineri în China pentru a participa la concursul internaţional de frumuseţe Miss Bikini Universe. Finala concursului se va desfăşura pe 6 octombrie, la Taining.

Bruneta a câştigat titlul de Miss All Nations Romania în cadrul Romanian Infofashion Festival, în septembrie 2012, şi urmează să participe la finala internaţională care se va desfăşura tot în China, de data aceasta în Nanjing. Deocamdată nu se ştie data exactă a susţinerii acestui concurs.

Cât despre experienţa ei în modeling, nu ne oprim aici. Andreea Popescu a fost desemnată și Miss Tourism Planet Romania 2013, iar în luna iulie a participat la finala internaţională de la Atena, din Grecia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90