930X122 MAIA

cerasela preda

O FANTEZIE DE MACHIAJ LA CONACUL PĂRĂSIT DIN ȘTEFĂNEȘTI!

Cerasela Preda, make-up artist în vârstă de 24 de ani din Piteşti, a realizat alături de echipa sa o şedinţă foto cu scopul de a le prezenta doamnelor şi domnişoarelor un machiaj mai puţin cunoscut: machiajul ,,fantezie”.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Şedinţa foto a avut loc la un conac părăsit din orașul argeșean Ştefăneşti.

,,Am realizat această şedinţă foto alături de Loredana Bica (hair stylist), Roxana Badea (stilist) și Alexandru Văduva (foto), iar eu m-am ocupat de make-up. Am decis ca temele pictorialului să fie diferite, pentru a transmite un mesaj aparte. Ne-am folosit și de portul popular românesc deoarece am dorit să subliniem influenţele tradiţionale în viaţa femeii moderne, alături de un machiaj artistic, dar care se îmbină perfect cu frumuseţea populară”, spune Cerasela Preda pentru ePiteşti. „Machiajul fantezie este, într-adevăr, mai complex, iar realizarea acestuia necesită mai mult timp, însă este un machiaj care nu impune limite şi care dă frâu liber imaginaţiei şi creativităţii”, adaugă Cerasela.

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3