New Profesional Consult 930 x 122

omu_negru_alma_sarbu

Omu’ Negru de la Simplu divorteaza !

Omu’ Negru de la SIMPLU divorteaza! Alma Sarbu, fiica cea mare a lui Adrian Sârbu, mostenitoare a unei averi de peste 110.000.000 de euro, se afla in pragul divortului cu pitesteanul Laurentiu Ionescu, cunoscut sub pseudonimul Omu’ Negru din trupa Simplu.

In luna iulie a anului 2009, Alma Sarbu (31 de ani) se marita cu alesul inimii ei, pitesteanul Laurentiu Ionescu, adica nimeni altul decat Omu’ Negru de la trupa SIMPLU. Practic, a fost o nunta ca in povesti, costurile de peste patru miliarde de lei vechi fiind acoperite integral, dupa cum era de asteptat, de Adrian Sarbu. Din pacate, basmul avea sa se transforme intr-o drama, intre cei doi aparand tensiuni la sfarsitul anului trecut. Surse din anturajul Almei Sarbu sustin ca divortul dintre pitestean si fiica boss-ului de la Media Pro este inevitabil si nu mai exista cale de impacare. Zvonurile sunt confirmate si de faptul ca in viata fiicei miliardarului de pe Pache Protopopescu si-a facut aparitia un nou barbat. Este vorba despre Sorin Bacula, un tanar afacerist nascut in Romania si stabilit de ani buni in SUA, la Los Angeles, acesta  fiind renumit pentru cuceririle lui din lumea mondena.

In vara anului trecut, Lili Sandu recunostea in fata unei tari intregi ca s-a indragostit nebuneste de Sorin Bacula, precizand ca pentru el a renuntat la Romania si s-a mutat pe “taramul fagaduintei”. Acelasi “Casanova” avea insa sa o paraseasca dupa doar cateva luni, impacandu-se cu fosta lui iubita, Andra Olaru – femeie de afaceri in varsta de 23 de ani si fiica de miliardar din Top 300 Capital, cunoscuta publicului din reality show-ul “Clubul de Poker” de la Prima TV. Sorin Bacula nu avea sa se opreasca insa aici, trancandu-si-o in cont si pe frumoasa Corina Zugravu, in primavara acestui an.

Laurentiu Ionescu, membru al trupei Simplu si Alma Sarbu, fiica lui Adrian Sarbu s-au casatorit pe 18 iulie 2009, cununia religioasa avand loc la manastirea Casin din Bucuresti, iar petrecerea de nunta s-a tinut la Buftea. Totalul cheltuielilor pentru nunta Almei Sarbu cu Omu Negru s-a ridica la 4 miliarde de lei, Alma cheltuind 3.000 de euro pe rochia de mireasa, 10.000 de euro pe flori aduse din Olanda, 20.000 de euro pe artificii, sau 20.000 de euro ca sa- i cante Stefan Banica jr.

Nu doar Alma s-a iubit cu un pitesean din industria muzicala ci si sora sa mai mica Ana. Aceasta a avut o relatie de trei ani cu un alt pitestean cunoscut si anume cu Andrei Ropcea, mai pe intelesul tuturor Randi, solistul trupei Morandi in care activeaza alaturi de Marius Moga.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90