930 x122 grota rece

livia_1

Oscaruri: Cea mai “verde” rochie de pe covorul roşu

Livia Firth, sotia lui Colin Firth, premiat cu Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, a purtat in seara decernarii o rochie facuta din reciclarea altor 11 rochii, potrivit Ecorazzi.com.

 

Designerul Gary Harvey, cel care a creat rochia, a luat bucati de material de la rochii fabricate in perioada in care se petrece actiunea filmului „The King’s Speech”.

 

„Gary pune mare pret pe autenticitate, asa ca a vrut sa fie sigur ca face rost de toate materialele si de tot ce ii trebuie. Fiecare element, inclusiv fermoarele si corsetul, este reciclat. Singurul lucru nou care a fost folosit pentru a crea aceasta rochie este ata, care tine toate aceste elemente impreuna”, a scris Livia Firth pe blogul Vogue UK.

De asemenea, ea a purtat si primele bijuterii din aur care detin certificat de comert echitabil, realizate de designerul Anna Loucha.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3